VRAČILO/ZAMENJAVA

Vaše zadovoljstvo je naš cilj. Če z nakupom niste zadovoljni, nas najprej kontaktirajte po e-pošti.

Koristen nasvet: 

1. Za vaše udobje priporočamo, da pošljete pakete nazaj po pavšalnem znesku USPS s številko za sledenje, saj ne odgovarjamo za izgubljene ali ukradene pakete. Posojila ne bomo izdali brez dokazila o prevzemu in izročitvi. Za vračilo artiklov boste morali plačati stroške pošiljanja, stroške pošiljanja pa je treba plačati vnaprej.

2. Vrnjeni izdelki ne smejo biti nošeni in neoprani, neobrezani in neurejeni (brez ličil, dezodorantov ali madežev obrabe) z vključeno darilno in embalažo izdelkov. Okvarjene izdelke je treba prijaviti po elektronski pošti v 14 dneh od prejema. Če ni sporočeno, ne bomo zagotovili posojila. Če menite, da ste prejeli napačen izdelek, nas kontaktirajte v 14 dneh od prejema. E-poštni naslov za prijavo: service.center.1@outlook.com .

3. Strankam bomo stroške pošiljanja zaračunali največ enkrat (vključno z vračili); Pri vračilu izdelkov potrošniku ne bomo zaračunali nadomestila za obnavljanje zalog. Če je vračilo posledica težave kupca. Ne nudimo nalepk za povratno pošiljko. Za naročila, ki jih stranka zavrne za plačilo po povzetju ali vrnjena zaradi naslova »Ne dostavi«, bomo zaračunali nadomestilo za obnovitev zalog. Po dostavi nepooblaščena zavrnitev ni dovoljena in stroške nepooblaščene zavrnitve/vračila krije kupec.

Vrnitev:

1. Če je vračilo posledica naših težav (kot so: napačni izdelki, težave s kakovostjo izdelka), vam bomo povrnili celotno kupnino;

2.Če je vračilo posledica težav kupca (kot je: ne maram/želim, naročite napačen izdelek/velikost), bomo od vašega vračila odšteli 20 USD kot izgubljeno poštnino in strošek obdelave, vi pa se morate obrniti nam za vračilo v enem mesecu od prejema.

3. Ko bo vaše vračilo prejeto in pregledano, vam bomo poslali e-poštno sporočilo z obvestilom, da smo prejeli vaše vračilo. Obvestili vas bomo tudi o odobritvi ali zavrnitvi vašega vračila. Če bo odobreno, bo vaše vračilo obdelano in dobropis samodejno pripisan vaši kreditni kartici ali izvirnemu plačilnemu sredstvu v določenem številu dni. Če originalne kartice ne uporabljate več, nas predhodno kontaktirajte.

4. Če imate kakršne koli težave z naročilom/izdelki/plačilom, se najprej obrnite na nas. Če vrnete izdelke, ne da bi nas kontaktirali, ali če ni razloga za spor, vam ne bomo vrnili kupnine in vložili zahtevka v skladu s pravilnikom.

Odpoved in menjava:

Naročilo/izdelek lahko prekličete v 2 urah tako, da pošljete e-poštno sporočilo naši službi za stranke ( service.center.1@outlook.com ). Po več kot 2 urah ne moremo biti prepričani, ali bo uspešen.

Če želite spremeniti naročilo pred pošiljanjem, vam bomo zaračunali 5 USD; Ko bo vaše naročilo poslano, ga ne bomo mogli več spremeniti/preklicati.

Ko je vaše naročilo odposlano, če ga želite zamenjati za isti izdelek, nam pišite na service.center.1@outlook.com za informacije o vračilu.

 

Pravice do vračila pridržane :

Pridržujemo si pravico, da kadar koli izključno opredelimo in omejimo, zavrnemo in/ali zavrnemo vračila strank zaradi:

1. Zgodovina nepravilnih ali čezmernih vračil;

2. Neredna ali čezmerna vračila obrabljenih, spremenjenih, opranih, poškodovanih ali manjkajočih predmetov; ali,

3. Morebitna goljufiva ali kriminalna dejavnost.

Neveljavni izdelki, ki so nam poslani, bodo po prejemu zavrnjeni.

Prekomerna vračila: Naša ekipa za zaščito strank obravnava tudi situacije, ko lahko zgodovina vračil strank kaže na goljufivo dejavnost. V takih primerih vas bo skupina za zaščito strank kontaktirala, da bi se pogovorila o situaciji in skupaj z vami rešila težavo ali ugotovila, ali moramo v prihodnje zavrniti storitev. Čeprav nikoli ne želimo zavrniti stranke, moramo zagotoviti varnost, dobro počutje in udobje vseh strank po vsem svetu.