POLITIKA ZASEBNOSTI

Ta pravilnik o zasebnosti velja za določene informacije, kot je opredeljeno spodaj, da so nveeto in njegove podružnice (“nveeto”, “mi”, “nas” ali “naš”) dolžni spoštovati pravice do zasebnosti vseh uporabnikov nveeto. spletno mesto trgovine, na katerem je objavljena ta politika zasebnosti (“spletno mesto”), in osebe, ki se lahko obrnejo na službo za stranke nveeto po e-pošti ali telefonu, kot tudi prek naših tekmovanj, nagradnih iger in spletnih anket ali z uporabo aplikacij in/ali programske opreme, ki jo lahko izdelamo na voljo občasno (skupaj “storitve”). nveeto je ustvaril in implementiral ta pravilnik o zasebnosti, da bi obiskovalce spletnega mesta in uporabnike naših storitev obvestil o tem, kako uporabljamo in varujemo podatke, ki jih zbiramo prek spletnega mesta in storitev.

VAŠA ZASEBNOST JE ZA NAS POMEMBNA. PROSIMO, PREBERITE TA PRAVILNIK O ZASEBNOSTI, DA IZVEDETE, KATERE PODATKE ZBIRA NECESW OD VAS IN KAKO NETESW TE PODATKE UPORABLJA.

Z UPORABO STORITEV SOGLAŠATE Z ZBIRANJEM, UPORABO IN PRENOSOM VAŠIH PODATKOV V SKLADU S TEM PRAVILNIKOM O ZASEBNOSTI. ČE SE NE STRINJATE S KATERIM KOLI DELOM TEGA PRAVILNIKA ZASEBNOSTI, PROSIMO, NE UPORABLJAJTE STORITEV.

KATERE PODATKE ZBIRAMO?

Včasih vas Necesw lahko prosi, da posredujete osebne podatke, kot so vaše ime, naslov, datum rojstva, spol, e-poštni naslov itd. To storimo na primer, ko se prijavite za tekmovanja ali promocije, odgovorite na sporočila, kot je e-pošta in storitve, ki zahtevajo registracijo ali naročnino. Če želite biti vključeni v naš poštni seznam, vas prosimo za aktivno soglasje. Od vas lahko zbiramo tudi osebne podatke o tretji osebi, na primer, če vam spletno mesto omogoča pošiljanje e-pošte s povezavo do našega spletnega mesta ali aktivno promocijo, v tem primeru moramo poznati ime in e- poštni naslov prejemnika. Ti podatki bodo uporabljeni samo za določen namen (dostava e-pošte) in nveeto ne bo več kontaktiral tretje osebe, razen če ta stopi v stik z nami. Poleg tega piškotke lahko uporabljamo za zbiranje informacij o vaših obiskih naše spletne strani in za izboljšanje vaše izkušnje. Več informacij o tem, kako uporabljamo piškotke, najdete spodaj (točka 6 v naslednjem razdelku).
Ko obiščete našo spletno stran, lahko zbiramo tako imenovane podatke o "toku klikov" (naslov strežnika, ime domene itd.). Ti podatki se lahko kombinirajo s podatki, ki ste nam jih posredovali (npr. z registracijo), kar nam omogoča analizo in boljšo prilagoditev vaših obiskov.

Ti podatki vključujejo:

Vaši osebni podatki, kot so vaše ime, e-poštni naslov, fizični naslov (če je na voljo), telefonska številka (če je na voljo), naslov IP in v nekaterih primerih geografska lokacija in jezik.
Vaše podrobnosti o nakupu, kot so vaši osebni podatki, kot je navedeno zgoraj; ime podjetja (če je navedeno); informacije o dostavi, kot je vaš naslov za dostavo, če se razlikuje od vašega fizičnega naslova; informacije o naročilu, kot so ime izdelka, količina, ime izdelka in številka SKU. serijska številka izdelka, količina, datum nakupa in podatki o prodajalcu; podatke o plačilu, kot so podatki o kreditni kartici ali podobni podatki o plačilu; in priporočilo prijatelja (če obstaja).
Vaši podatki o uporabi, kot so vaši osebni podatki, kot je navedeno zgoraj; informacije o (seznanjenih) izdelkih nveeto, vključno s serijskimi številkami izdelkov, številko enote zaloge, vrsto, datumom in pogostostjo uporabe izdelka in aplikacije; avtentikacija prijave; šifrirane poverilnice za storitve tretjih oseb, ponujene v naših aplikacijah, kot sta iHeartRadio in TuneIn; informacije o drugih uporabnikih nveeto v vašem gospodinjstvu (če so na voljo); informacije, ki jih izberete za povezavo z napravami nveeto, na primer pri prilagajanju imena izdelkov nveeto, dnevnik dejavnosti uporabe izdelka (razen če ste onemogočili takšno funkcijo) in poverilnice družbenih medijev (niso informacije, ki jih vsebuje vaš profili družbenih medijev), če se uporabljajo kot poverilnice za prijavo v nveeto.
Zahteve za podporo strankam in tehnično pomoč, vključno z vašimi osebnimi podatki, kot je navedeno zgoraj, serijsko številko izdelka, informacijami o garanciji izdelka, mestom nakupa in drugimi ustreznimi informacijami, ki jih nveeto morda potrebuje za obdelavo vaše zahteve.
Informacije, posredovane, ko izpolnite ankete, vprašalnike in obrazce za povratne informacije, kot so vaši osebni podatki, kot je opisano zgoraj, ID garancije izdelka nveeto, mesto nakupa, vaše mnenje o uporabi in ocenjevanju izdelkov nveeto ter informacije o vaši lokaciji.
Podatki o vašem vedenju, zbrani s piškotki in podobnimi tehnologijami, kot so slikovne pike, oznake in drugi identifikatorji, da si zapomnimo vaše nastavitve, razumemo, kako uporabljate naša spletna mesta in aplikacije, ter prilagodimo naše trženjske ponudbe.
Informacije o drugih. Če zahtevate, da se kupljeni izdelek Bose pošlje komu drugemu kot vam (na primer prejemniku darila), bomo podatke, ki jih posredujete o tej drugi osebi, uporabili za dokončanje pošiljke.

KAKO UPORABLJAMO VAŠE PODATKE

Zagotavljamo prilagojene informacije o novicah, dogodkih, tekmovanjih in podobnih marketinških vsebinah, povezanih z nveeto, njegovimi izdelki in izdelki, proizvedenimi v sodelovanju s tretjimi osebami. Obdelava s strani nas v zvezi s tem bo temeljila na vašem soglasju.
Obdelali bomo vaša naročila, zaključili nakupne transakcije, zagotovili dostavo kupljenih izdelkov in obravnavali morebitna vračila. Naša obdelava je potrebna za izvajanje pogodbe, katere stranka ste.
Zagotavljamo ustrezne posodobitve programske opreme izdelkov in olajšamo prihodnje nakupe tako, da si zapomnimo podrobnosti o dostavi. Naša obdelava je potrebna za zakonite interese nveetoa in takšna obdelava se ne šteje za škodljivo za vas.
Zagotavljamo storitve za stranke, obravnavamo vaše zahteve ali pritožbe in zagotavljamo garancijsko podporo za izdelke. Naša obdelava je potrebna za izvajanje pogodbe, katere stranka ste.
Zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo z zagotavljanjem osebnih ugodnosti, kot so popusti ali prilagojene ponudbe na podlagi prejšnjih nakupov in morebitnih priporočil prijateljev. Obdelava s strani nas v zvezi s tem bo temeljila na vašem soglasju.
Zagotavljamo prilagojeno uporabniško izkušnjo aplikacije, na primer omogočamo konfiguracijo trenutnih in prihodnjih izdelkov nveeto na več napravah, omogočamo upravljanje (seznanjenih) izdelkov nveeto in izbiro želenega zvočnega profila, zagotavljamo prilagojeno vsebino v naših aplikacijah in lažji dostop do uporabniških navodil izdelka in pogojev garancije ter podpora za več uporabnikov nveeto v istem gospodinjstvu za upravljanje uporabe izdelkov nveeto. Obdelava s strani nas v zvezi s tem bo temeljila na vašem soglasju.
Izvajamo analize in statistične podatke o vrsti, datumu in pogostosti uporabe izdelkov nveeto, da ugotovimo, kako se naši izdelki uporabljajo za izboljšanje kakovosti naših izdelkov in razvoj novih. Naša obdelava je potrebna za zakonite interese nveetoa in takšna obdelava se ne šteje za škodljivo za vas.
Povratne informacije o vaši uporabi izdelkov in storitev nveeto zbiramo tako, da vas povabimo k izpolnjevanju anket, vprašalnikov ali obrazcev za povratne informacije. Obdelava s strani nas v zvezi s tem bo temeljila na vašem soglasju.

V skladu s tem se nekateri vaši osebni podatki zbirajo in obdelujejo, da bi izpolnili naše pogodbene obveznosti do vas, na primer, ko kupite naše izdelke, se obrnete na našo službo za pomoč strankam ali uveljavljate garancijski zahtevek. Če se odločite, da nam ne boste posredovali zahtevanih in potrebnih osebnih podatkov v zvezi s tem, morda ne bomo mogli v celoti izpolniti vaše zahteve.

KAKO DELIMO VAŠE PODATKE

Tretji ponudniki: vaše podatke delimo s tretjimi ponudniki, s katerimi sodelujemo, da nam pomagajo upravljati, zagotavljati, analizirati, izboljšati, razumeti, prilagoditi, podpirati in tržiti storitve.

Storitve tretjih oseb: Ko uporabljate storitve tretjih oseb, kot so računi tretjih oseb, ki se integrirajo z izdelki in storitvami, lahko prejmejo vaše podatke. Ko uporabljate storitve tretjih oseb, bo vaša uporaba teh storitev predmet njihovih lastnih pogojev in pravilnikov o zasebnosti.

Regulativne in pravne zadeve: Vaše podatke lahko delimo tudi s tretjimi osebami, če menimo, da je to primerno za ravnanje v skladu z zakonodajo, uveljavljanje naših pogojev ali zaščito naših ali pravic drugih, lastnine ali varnosti.

KAKO VARUJEMO VAŠE PODATKE

nveeto izvaja tehnične in organizacijske varnostne ukrepe za zaščito vaših podatkov pred nenamernim ali nezakonitim uničenjem ali naključno izgubo, spremembo in nepooblaščenim razkritjem ali dostopom. Vendar nobena metoda prenosa prek interneta ali kakršna koli oblika elektronskega ali fizičnega shranjevanja ni popolnoma varna. Skladno s tem potrjujete in se strinjate, da ne moremo jamčiti za varnost vaših podatkov, ki se prenašajo v, preko ali preko interneta, in da je vsak tak prenos na vašo odgovornost.

V primeru, da smo vam dali (ali ste izbrali) geslo za dostop do svojega računa nveeto, ste odgovorni, da to geslo ostane zaupno. Prosimo, da svojega gesla ne delite z nikomer.

SPREMEMBE NAŠE POLITIKE ZASEBNOSTI

nveeto si pridržuje pravico, da občasno spremeni in posodobi ta pravilnik o zasebnosti. Vse spremembe začnejo veljati takoj po objavi, kot je navedeno zgoraj, in od takrat veljajo za storitve. Vaša nadaljnja uporaba storitev po objavi sprememb pomeni, da se strinjate s temi spremembami, zato redno preverjajte, ali so na voljo posodobitve tega pravilnika o zasebnosti.

KONTAKTNI PODATKI DOSS

Če želite stopiti v stik z nami ali imate kakršne koli dvome, se obrnite na nveeto na service.center.1@outlook.com.