POLITIKA POŠILJANJA

OPIS STROŠKOV POŠILJANJA

Standardna dostava:
naročila od 0,00 EUR do 55 EUR, poštnina 5 EUR

Pošiljanje Hitra dostava: poštnina 8 EUR

Brezplačna dostava za naročila nad 56 EUR

In naslednje pogoje krije kupec:

1. Če tarife nastanejo v državi prejemnici, vendar tarife plača kupec.
2. Zaradi kupčeve zamude pri dostavi ali stroškovno povezane spremembe naslova ta del stroškov krije kupec.
3. Zaradi lastnih razlogov kupca na pol poti do preklica naročila ali vračila blaga ta del stroškov krije kupec.

ZAKAJ JE MOJE NAROČILO V DRUGAČNI EMBALAŽI?

Če imate naročilo za več artiklov, se lahko vsak artikel pošlje iz drugega mednarodnega skladišča, kar je hitreje.  Druga možnost je, da če je artikel priljubljen in ima manjšo zamudo, ga lahko pošljemo ob različnih urah, v različnih paketih, da preprečimo zamudo vašega naročila in vam ga priskrbimo čim prej!

KDAJ PREJEM NAROČILO?

Naročila se pošiljajo neposredno iz naših številnih nacionalnih in mednarodnih skladišč in bodo naredili vse, kar je v njihovi moči, da vaše naročilo prejmete čim prej! Zaradi priljubljenosti naše ponudbe ocenite, da bo naročilo prispelo na Poljsko v 10-20 dneh (odvisno od izdelka).    Upoštevajte, da so zaradi velike priljubljenosti naših ponudb to le ocene in da bo dostava lahko zamujena zaradi izbruha novega koronavirusa.

ALI OBSTAJAJO DAJATVE IN DAVKI?

Cene, prikazane na našem spletnem mestu, so brez davka v USD, kar pomeni, da boste ob prejemu naročila morda zavezani plačilu carin in davkov. Uvozni davki, dajatve in s tem povezane carinske pristojbine se lahko zaračunajo, ko vaše naročilo doseže končni cilj, ki ga določi vaš lokalni carinski urad. Plačilo teh pristojbin in davkov je vaša odgovornost in jih ne bomo krili. Nismo odgovorni za zamude, ki jih povzroči carinski oddelek v vaši državi. Za več informacij o pristojbinah se obrnite na lokalni carinski urad.         

Kdaj lahko prejmem paket po plačilu?

Čas dostave: Po prejemu naročila bomo pred pošiljanjem izvedli preverjanje kakovosti in teste, da zagotovimo kakovost izdelka.
Čas obdelave se razlikuje glede na izdelek in povprečni čas obdelave je približno 1-3 dni;

Koliko je poštnina?

Odvisno od izdelka na blagajni in regije.

Kako lahko sledim svojemu naročilu?

Po oddaji naročila vam bo naš sistem poslal e-pošto s podrobnostmi naročila. Svojemu naročilu lahko sledite s številko za sledenje v povezavi za sledenje.  

Koristen nasvet:

1. Običajno bo lokalni pošiljatelj pošiljke dostavil na delovni dan (pon-pet), da zagotovi varno dostavo vašega paketa, zato je najbolje, da izberete naslov, kjer lahko paket prevzamete na delovni dan. . poštni naslov. Najbolje je, da imate ob predvidenem času prihoda telefon odprt, saj vas lahko pošiljatelj kontaktira po telefonu.   

2. Za uspešno dostavo mora stranka podpisati storitev pošiljanja, ki smo jo uporabili. Zato se o naslovu za dostavo prepričajte vi ali vaša pooblaščena oseba. Če smo poslali na vaš naslov za pošiljanje in imamo datoteko s podpisi, nismo odgovorni za izgubljene ali ukradene pakete.    

Zaradi bolezni Covid-19 bo dostava nekoliko zamaknjena.